Camperplaats

Ben je op zoek naar een rustige plek in het groene Brabant? Dan is Camperplaats de Rucphense weide dé plek.
Gelegen tussen Roosendaal en Breda, in het buitengebied van Rucphen. 

De camperplaats heeft een ideale ligging, vlakbij de snelweg en op loopafstand van het dorp. Het is dan ook een perfecte tussenstop als je onderweg bent naar Zeeland. Met slechts 80 kilometer rijden bereik je de Zeeuwse kust. Beleef hier het beste van twee werelden - strand & zee gecombineerd met bos & heide.

Op de camperplaats zelf vind je 60 plaatsen, omringd door een mooie singel en boomgaard met fruitbomen. Voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig, zoals een servicepunt voor het lozen van grijs water en tappen van vers water. Daarnaast is er een sanitairgebouw met toiletten, urinoir, douches en afwasplaats.

Honden zijn toegestaan op onze camperplaats, mits aangelijnd. Buiten het terrein kunnen ze uitgelaten worden.

Camperplaats de Rucphense weide is het hele jaar door geopend. Om vrije aanloop mogelijk te houden, hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor reserveringen. 

Bij aankomst ben je welkom vanaf 12:00 uur 's middags en op de dag van vertrek kun je tot 12:00 uur 's middags blijven staan.
Als je langer wilt blijven, kun je dit bespreken met de eigenaren van de camperplaats.

De aanleg

Benieuwd hoe Camperplaats de Rucphense weide tot stand is gekomen?

In de zomer van 2020 zijn wij gestart met de aanleg van de camperplaats op de voormalige paardenweide. De onderstaande beelden geven een sfeerimpressie van de aanleg:

Wij staan altijd open voor ideeën, dus laat het ons gerust weten.