Omgeving

De gemeente Rucphen staat ook wel bekend als dé wielergemeente van Nederland.

Camperplaats de Rucphense weide is dus de perfecte uitvalbasis voor mooie fietsroutes. 

Er is een fietsnetwerk dat garant staat voor uren fietsplezier. Ontdek ook de omliggende dorpen en steden, denk aan Oudenbosch, Etten-Leur en Roosendaal. Maar ook de grotere steden als Breda en Bergen op zoom liggen binnen handbereik. 

Naast deze steden is het ook heerlijk vertoeven in de Rucphense bossen en op de Rucphense heide. Het bos ligt op ongeveer 2 kilometer afstand vanaf de camperplaats. 

Ontdek de natuur  in de Rucphense bossen en op de Rucphense heide

Laat je verrassen door de uitgestrekte weilanden, velden van heiden en de prachtige bossen. Er zijn een tal van prachtige wandel- en fietsroutes door het prachtige natuurgebied. Als dat geen energie oplevert?! 

Ontdek de cultuur

Laat je verassen door het cultureel erfgoed vol met verhalen, monumenten en historische beelden. 

Samen er op uit

Samen er op uit, dat kan vanuit camperplaats de Rucphense weide. Er zijn een tal van activiteiten voor jong en oud. 

Ga op avontuur

In de omgeving is er een diversiteit aan sportieve- recreatieve mogelijkheden. Denk aan paardrijden,  survivallen, zwemmen, of skiën op echte sneeuw!

Voor de winkelliefhebber 

Camperplaats de Rucphense Weide ligt op een steenworp afstand van de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda. Dit zijn de perfecte steden om te winkelen. Daarnaast ligt Designer Outlet Roosendaal op een kleine 20 minuten rijden vanaf de camperplaats.