Over ons

Wij zijn Johnno Willemsen en Manon Akkermans, trotse eigenaren van Camperplaats de Rucphense weide. Onze droom was om een unieke plek te creëren waar rust, natuur en gastvrijheid samenkomen en waar mensen het echte "thuisgevoel" ervaren. 

Manon is opgegroeid op de voormalige boerderij naast de camperplaats, die ooit werd gerund door "opa en oma Mies", de grootouders van Manon. Deze historische locatie heeft een speciaal plekje in ons hart.

Hoewel de boerderij niet meer in bedrijf is, zagen wij dit landelijke gebied als ideale plek voor een camperplaats. Onze passie voor ondernemerschap en toerisme bracht ons ertoe om Camperplaats de Rucphense weide te realiseren.

Ons doel is om camperaars kennis te laten maken met Brabant en dat zij genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Bij Camperplaats de Rucphense weide staat gastvrijheid centraal. Wij streven ernaar om onze gasten keer op keer te verrassen met persoonlijke aandacht en een warm welkom.

Of je nu even wilt ontsnappen aan het drukke stadsleven of gewoonweg wilt ontspannen in de natuur, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs bij Camperplaats de Rucphense weide en laat je verwennen door al het prachtigs dat deze plek te bieden heeft.