Camper veiligheidsdag 

Beleef  op woensdag 6 april de camper veiligheidsdag op Camperplaats de Rucphense weide. Deze camper veiligheidsdag wordt georganiseerd in samenwerking met http://www.camperintro.nl/.


De training wordt gegeven door Arie-Piet van Camperintro. Arie-Piet heeft al meer dan 300 camper-rijvaardigheidstrainingen gegeven voor onder andere de NKC

Tijdens deze training krijgt u tips over inparkeren en achteruit rijden. Arie-Piet kijkt naar de juiste zithouding en naar de juiste afstelling van de spiegels. Uw banden worden gecontroleerd op de juiste bandenspanning. Er worden tips gegeven over het fietsenrek, er wordt gekeken of de kitnaden in orde zijn en er wordt gekeken naar de algehele gesteldheid van de camper. Uiteraard mag u ook alle vragen stellen over uw camper. 

Workshop "veilig rijden met de camper"

In de avond is er een workshop, namelijk "veilig rijden met de camper". Tijdens deze avond komt er van alles aan bod over wat een veilige en fijne reis nodig heeft naar binnen en buitenland. 

Zowel voor de ervaren als de minder ervaren rijder(s) komen er interessante onderwerpen aan bod. Denk aan wat is de rol van de bijrijder? Hoe zit het met de gewichten en rijbewijzen? Heb ik echt een C-rijbewijs nodig? Kan mijn camper naar een hoger gewicht? Kan dit problemen geven in het buitenland? Arie-Piet weet er van alles van, ook hoe u de camper lichter kan maken. 


Daarnaast komen er onderwerpen als schorsen, APK etc. aan bod. Er worden tips gegeven als voorbereiding op een buitenlandse reis. Denk aan afwijkende verkeersregels, tol betalen, rijden in de bergen etc. Tijdens deze workshop kunnen er uiteraard ook allerhande vragen gesteld worden. 

Kosten camper veiligheidsdag 

De kosten voor de camper veiligheidsdag incl. overnachting bedragen €44,90 voor 1 persoon en €49,50 voor 2 personen. Dit bestaat uit:

  • Middagtraining met tips over inparkeren, achteruit rijden, zithouding, afstellen spiegels, bandenspanning en algehele gesteldheid camper.
  • Avondworkshop "Veilig rijden met de camper"
  • 2 x koffie of thee 
  • 1 overnachting inclusief 8 ampère stroom 

Optioneel rijvaardigheidstraining

Tevens is er een mogelijkheid om op de dagen erna een rijvaardigheid training te doen met Arie-Piet .
Ook voor diegene die nog (bijna) nooit met de camper hebben gereden zijn er speciale trainingen.
Trainingen  van een dag of een dagdeel is mogelijk vanaf €189,00.

Meer informatie en reserveren? 

Voor meer informatie over deze dag kunt u contact opnemen met Arie-Piet van Camperintro
Arie-Piet is telefonisch te bereiken via het telefoonnummer: 0031 6-51724577 of per mail: vivatransinterim@gmail.com