Thuiswerken in de camper

De camper wordt tijdens de coronacrisis steeds vaker gebruikt als creatieve thuiswerkplek. Steeds meer mensen gebruiken tijdens de coronacrisis de camper als kantoor. Uit een onderzoek van de NKC onder 6.151 camperaars is gebleken dat 2% de camper al als thuiskantoor gebruikt. 3% overweegt dit te doen en 5% die nog geen camper bezit, overweegt een camper te huren om in te werken. De ideale thuiswerkplek is in Nederland. Mensen kiezen voor de camper als thuiswerkplek omdat het te druk is in huis, omdat ze met meerdere thuiswerken of omdat ze op zoek zijn naar een andere omgeving. 

Lees meer »

Camperplaats ideaal voor honden

De ene camping of camperplaats is meer geschikt voor honden dan de ander. Zo zijn er steeds meer campings en camperplaatsen waar honden niet welkom zijn of waar u extra bij moet betalen voor uw hond. Er zijn ook camperplaatsen die juist iets extra's voor uw hond te bieden hebben. 

Lees meer »

Culinair genieten op de camperplaats

Genieten van de rust op een camperplaats, dat is wat vele camperaars zoeken. Ook wij hebben dit zelf ervaren toen wij met de camper op pad waren. Het is ook heerlijk om even niets te hoeven doen. Hoe lekker is het dan dat er voor je wordt gekookt. Regelmatig kunt u op camperplaats de Rucphense weide genieten van een live-cooking diner. Van verrukkelijke broodjes hamburger tot een culinair driegangendiner. 

Lees meer »