Tips voor een geweldige camperreis tijdens de zomervakantie

Wie houdt er niet van om 's ochtends wakker te worden in de frisse buitenlucht en te genieten van een heerlijk ontbijt? Met onze speciale ontbijtbox kun je je dag goed beginnen tijdens je camperreis. Gevuld met fruit, broodjes, beleg en nog veel meer lekkers, zul je vol energie zijn om de dag tegemoet te gaan. 

Lees meer »

Thuiswerken in de camper

De camper wordt tijdens de coronacrisis steeds vaker gebruikt als creatieve thuiswerkplek. Steeds meer mensen gebruiken tijdens de coronacrisis de camper als kantoor. Uit een onderzoek van de NKC onder 6.151 camperaars is gebleken dat 2% de camper al als thuiskantoor gebruikt. 3% overweegt dit te doen en 5% die nog geen camper bezit, overweegt een camper te huren om in te werken. De ideale thuiswerkplek is in Nederland. Mensen kiezen voor de camper als thuiswerkplek omdat het te druk is in huis, omdat ze met meerdere thuiswerken of omdat ze op zoek zijn naar een andere omgeving. 

Lees meer »

Camperplaats ideaal voor honden

Op zoek naar een ideale camperplaats waar je trouwe viervoeter zich helemaal kan uitleven? Dan ben je bij camperplaats de Rucphense weide aan het juiste adres! Onze camperplaats beschikt namelijk over een ruime en goed onderhouden hondenspeelweide, zodat zowel jij als je hond optimaal kunnen genieten van jullie vakantie.

Lees meer »

Culinair genieten op de camperplaats

Genieten van de rust op een camperplaats, dat is wat vele camperaars zoeken. Ook wij hebben dit zelf ervaren toen wij met de camper op pad waren. Het is ook heerlijk om even niets te hoeven doen. Hoe lekker is het dan dat er voor je wordt gekookt. Regelmatig kunt u op camperplaats de Rucphense weide genieten van een live-cooking diner. Van verrukkelijke broodjes hamburger tot een culinair driegangendiner. 

Lees meer »