Culinair genieten op de camperplaats

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 13:49

Genieten van de rust op een camperplaats, dat is wat vele camperaars zoeken. Ook wij hebben dit zelf ervaren toen wij met de camper op pad waren. Het is ook heerlijk om even niets te hoeven doen. Hoe lekker is het dan dat er voor je wordt gekookt. Regelmatig kunt u op camperplaats de Rucphense weide genieten van een live-cooking diner. Van verrukkelijke broodjes hamburger tot een culinair driegangendiner. 

Van de wekelijkse diner-bezorgservice tot een culinair driegangendiner

Wekelijks kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag lekkere gerechten bestellen die door de camperplaatseigenaren Johnno en Manon bij u aan de camper worden bezorgd. Dit wordt gedaan in samenwerking met de lokale horeca, namelijk La Bodega de Chanti. Dit zijn heerlijke gerechten met een Spaanse twist. 

Naast de wekelijkse diner-bezorgservice worden er ook regelmatig arrangementen georganiseerd. Denk hierbij aan een grote luxe barbecue op locatie, een vers bereid aspergemenu of een culinair driegangendiner met bijpassende wijnen. 

Ook tijdens de feestdagen, zoals Kerst, oud & nieuw, Pasen etc. kunt u genieten op camperplaats de Rucphense weide. Tijdens de kerst en oud & nieuw  is de camperplaats omgetoverd in prachtige kerstsferen. Uiteraard mag ook het kampvuur en de Glühwein tijdens deze dagen niet ontbreken. 

Wilt u op de hoogte blijven van deze speciale arrangementen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.