Camperplaats ideaal voor honden

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 16:00

Op zoek naar een ideale camperplaats waar je trouwe viervoeter zich helemaal kan uitleven? Dan ben je bij camperplaats de Rucphense weide aan het juiste adres! Onze camperplaats beschikt namelijk over een ruime en goed onderhouden hondenspeelweide, zodat zowel jij als je hond optimaal kunnen genieten van jullie vakantie.

Hondenspeelweide | Een paradijs voor honden 

Bij het ontwerp van onze camperplaats hebben we speciaal gedacht aan de behoeften van honden. Onze hondenspeelweide is volledig omheind en biedt voldoende ruimte voor je trouwe metgezel om vrij rond te rennen en te spelen. Hier kan je hond zonder zorgen zijn energie kwijt en sociale contacten opdoen met andere vakantiehonden.

Voor elke hond iets te beleven

Of je nu een actieve hond hebt die graag achter een balletje aanrent of een rustige hond die liever snuffelt en ontdekt, onze hondenspeelweide biedt voor elk wat wils. Naast voldoende ruimte om te rennen en spelen, zijn er ook verschillende speeltoestellen aanwezig waar je hond zich helemaal op kan uitleven. Ons terrein is een waar paradijs voor honden van alle soorten en maten.

Ontdek de omgeving en wandel door de Rucphense bossen

Niet alleen op onze camperplaats is er genoeg te beleven, ook in de omgeving valt er veel te ontdekken. Trek er samen met je hond op uit en verken de prachtige natuur of maak een wandeling door de Rucphense bossen.
Dankzij onze ideale ligging heb je talloze mogelijkheden om je trip met de hond naar eigen wens in te vullen.

Op 1,5 km van camperplaats de Rucphense weide vindt u de Rucphense bossen en heide. Hier kunt u prachtige wandelingen maken met uw hond. En heeft het baasje dorst? Onderweg kunt u bijvoorbeeld een stop maken bij boscafé 't Ossekopke

Verrassing voor de viervoeter

Mocht het hondenvoer op zijn of wil je jouw viervoeter verrassen? In het dorp Rucphen vind je een dierenspeciaalzaak met een tal van producten voor de hond. 
Van hondenvoer tot de leukste hondenspeeltjes! 

Kom met de hond naar camperplaats de Rucphense weide

Bij camperplaats de Rucphense weide zijn honden dus van harte welkom.
Je hoeft ook niets extra's te betalen voor de hond. 
Heb je nog tips of ideeën voor bijvoorbeeld de aankleding van het hondenspeelveld?
Laat het dan weten via een reactie onder dit bericht. 

Reactie plaatsen

Reacties

Sjos
een jaar geleden

Val me op dat het aanlijnen van honden te wensen overlaat..
Er zijn nu eenmaal ook camperaars die liever zien dat de honden onder controle staan en niet overal rond lopen hun grote of kleine boodschap overal doen .
Voor de rest perfect geregeld deze honden speelplaats