Thuiswerken in de camper

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 16:07

De camper wordt tijdens de coronacrisis steeds vaker gebruikt als creatieve thuiswerkplek. 

Steeds meer mensen gebruiken tijdens de coronacrisis de camper als kantoor. Uit een onderzoek van de NKC onder 6.151 camperaars is gebleken dat 2% de camper al als thuiskantoor gebruikt. 3% overweegt dit te doen en 5% die nog geen camper bezit, overweegt een camper te huren om in te werken. 

De ideale thuiswerkplek is in Nederland. Mensen kiezen voor de camper als thuiswerkplek omdat het te druk is in huis, omdat ze met meerdere thuiswerken of omdat ze op zoek zijn naar een andere omgeving. 

In deze blog geeft de NKC 8 tips voor thuiswerken in de camper. 

Hierbij drie tips uitgelicht:

1. Zorg dat u een goede plek kiest.

U mag niet overal staan met de camper. Een camperplaats kunt u vinden via sites als Campercontact, Camperlink of Park4night

2. Zorg voor een goede internetverbinding.

Zorg dat u een goede internetverbinding heeft, dit is cruciaal. Ga dus op zoek naar een camperplaats met goede wifimogelijkheden. Bij camperplaats de Rucphense weide is er net een supersnel glasvezel WiFi-netwerk aangelegd. 

3. Beweeg voldoende en haal regelmatig een frisse neus.

Blijf niet zitten in de camper. Neem regelmatig een pauzemoment en ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen. In de omgeving van camperplaats de Rucphense weide kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes aanwezig. 

Kortom, komen de muren thuis op u af en wenst u thuis te werken in een andere omgeving. 

Pak dan de camper en kom naar camperplaats de Rucphense weide. Zakelijk chique of in een campingoutfit, het maakt niet uit! Hier kunt u via een net aangelegd supersnel glasvezel WiFi-netwerk werken en tussendoor genieten van de landelijke omgeving. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.